Тайван представи днес своя най-модерен боен самолет - F-16V, който

...
Тайван представи днес своя най-модерен боен самолет - F-16V, който
Коментари Харесай

Тайван представи своя най-модерен боен самолет F-16V

Тайван показа през днешния ден своя най-модерен военен аероплан - F-16V, който е американско произвеждане и е оборудван с ракети. Това стана по време на нощна проява след невижданите военни учения, които Китай организира край крайбрежията на острова, съобщи Франс прес.

Пекин извърши военни маневри по море и въздух в Тайванския пролив този месец поради визитата на американски конгресмени в Тайван. Тайван пък реализира лични маневри, по време на които симулира защита против китайска инвазия. Днес изтребител F-16V - усъвършенствана и доста по-модерна версия на другите F-16V, датиращи от 90-те години, беше натоварена с противокорабни ракети американско произвеждане в границите на обучение за подготовка за пердах, във военновъздушна база в окръг Хуалиен, в източната част на Тайван. Шест F-16V, от които два въоръжени с ракети, излетяха след това за нощни разследващи и подготвителни задачи, съгласно тайванските военновъздушни сили.

" Пред опасността от неотдавнашните военни учения на китайските комунистически сили, ние оставаме бдителни, като в същото време установихме понятието за " бойни полета на всяко място и за тренировки във всеки миг, с цел да подсигуряваме нашата национална сигурност ", се споделя в изказване на тайванските сили.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР