Тайсън Фюри оприличи Антъни Джошуа на „голямо пухкаво бебе“. Това

...
Тайсън Фюри оприличи Антъни Джошуа на „голямо пухкаво бебе“. Това
Коментари Харесай

Тайсън Фюри: Антъни Джошуа въобще не е опасен за мен

Тайсън Фюри оприличи Антъни Джошуа на „ огромно пухкаво бебе “. Това „ циганския крал “ съобщи в изявление за ESPN в отговор на въпроса кой е по-опасен съперник на кръга всред Уайлдър и Джошуа.

„ На 100 %. Джошуа не е рисков. Изобщо. Той е като огромно пухкаво бебе. Защо да считам, че е по-опасен, откакто беше нокаутиран от Анди Руис? Късна промяна на съперник в последната минута.

Руис тежеше 136 кг., илил някъде толкоз, не беше упражнявал, а Антъни Джошуа не съумя да направи нищо свястно против него в реванша.

Той не има нищо, не е задоволително добър, с цел да победи „ Циганския крал “, показа самонадеяно Фюри.
View this post on Instagram
This is how the champ does leg day ‍ (via @gypsyking101, @ParisFury1)

A post shared by ESPN Ringside (@espnringside) on Mar 25, 2020 at 3:20pm PDT

През февруари английският боксьор завоюва международната купа на WBC в тежка категория, нокаутирайки Дионтей Уайлдър, а неотдавна се заприказва за дуел за безспорна купа против Джошуа.

„ Има единствено един боксьор от тежка категория, има единствено един непобеден международен първенец. Всички се озовават в канавката, индивидът, който не е надвит, ги нокаутира. Аз съм единствено един. Аз. „ Циганският крал “. Непобеден, недостижим, невредим първенец “, добави Фюри.

Тайсън Фюри, трябваше да се изправи за трети път против Дионтей Уайлдър на 18 юли, само че дуелът бе отсрочен за края на октомври, а към момента не е ясно дали той изобщо ще се състои.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР