Тайсън Фюри, който защити титлата в тежка категория на Световния

...
Тайсън Фюри, който защити титлата в тежка категория на Световния
Коментари Харесай

Фюри към Усик: Ти си следващият!

Тайсън Фюри, който отбрани купата в тежка категория на Световния боксов съвет похвали своя противник Дерек Чисора. Двубоят на британеца с неговия съотечественик пред над 60 хиляди фенове на " Тотнъм Стейдиъм " в Лондон беше преустановен в десетия рунд след тотално предимство за първенеца.

" Чувствам се добре. Нуждаех се от това да нанеса няколко удара. Нямам нищо срещу Чисора, само че е същински войник. Отново беше привилегия да имам мач против него. Проведохме три епични конфликта. Той е много твърд. Успях го и това би нокаутирало всеки различен, само че той се оправи. Определено имах потребност от няколко рунда ", съобщи Фюри, представен от Ройтерс.
 Фюри спука от пердах Чисора и към този момент гледа самоуверено към купите на Усик
Фюри спука от пердах Чисора и към този момент гледа самоуверено към купите на Усик

Тайсън реализира победа с механически нокаут в 10-ия рунд

Очаква се през идната година английският боксьор да има дуел против Олександър Усик, който е първенец в четири от петте версии в тежка категория. Тайсън Фюри се изправи лице в лице с украинския боксьор след края на мача му против Дерек Чисора.

Усик изгледа край кръга дуела за купата на Световния боксов съвет и беше освиркан от феновете, когато лицето му се появи на огромните екрани на стадиона.

" Ти си идващият ", сподели Фюри на Усик.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР