Тайра Банкс е един от най-известните топ модели на 90-те.

...
Тайра Банкс е един от най-известните топ модели на 90-те.
Коментари Харесай

Тайра Банкс шокира със снимка без грим

Тайра Банкс е един от най-известните топ модели на 90-те. Като водещ на паметното риалити предаване Следващият топ модел на Америка, Банкс въодушеви стотици дами с друга възраст, специалност, цвят на кожата и форми на тялото да намерят своя път в стилния бизнес.

Като въплъщение на красивата, привлекателна и амбициозна жена, била един от известните ангели на Victoria`s Secret и упованията към нея са огромни. Ето за какво с последната си фотография в Инстаграм Тайра Банкс "уплаши " някои от почитателите си и отприщи разнопосочни мнения в мрежата.

Водещата разгласява свое селфи без грим от къмпинг, където си почива. На фрагмента тя е с забрадка на главата, доста бледа и с торбичи под очите.

Разнопосочните отзиви повдигнаха въпроса за това по какъв начин в реалност наподобяват звездите, на които се възхищаваме и по какъв начин потреблението на филтри и прекомерната обработка на фотосите в мрежата изкривяват визията ни за дадена персона.

"Не мога да неистина, помислих, че е болен от рак пациент ", написа консуматор. "Без грим изглеждаш като мъжкарана ", гласи различен коментар под фотографията. "Ето за какво не би трябвало да прекаляваме с филтрите и фотошопа ", посъветва различен.

За някои обаче фотографията на Банкс е знак на убеденост. "Израснах, гледайки по какъв начин Тайра Банкс въодушевява дамите да харесват себе си такива, каквито са. Радвам се, че тя към момента извършва тази задача ", написа почитателка на модела в мрежата.

Според други тя наподобява ужасно и без грим, а и "на кого му е нужна серпантина на къмпинг ", написа различен консуматор. Така единствено за 3 часа постът на Тайра Банкс събра над 100 хиляди лайкове и стотици мнения.

А множеството ѝ почитатели са безапелационни, че избират да виждат същинското ѝ лице и това по никакъв метод не трансформира мнението им за нея като една от най-красивите дами в света на модата.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР