Тайният любовник на лейди Даяна, Оливър Хоaре, почина от рак

...
Тайният любовник на лейди Даяна, Оливър Хоaре, почина от рак
Коментари Харесай

Тайният любовник на лейди Даяна почина от рак

Тайният ухажор на лейди Даяна, Оливър Хоaре, умря от рак на 73-годишна възраст в дома си във Франция. Той беше един от най-известните търговци на предмети на изкуството. Хоаре беше непосредствен другар на принц Чарлз, осведоми БГНЕС.

Отношенията му с Даяна процъфтяват през деветдесетте години. Въпреки това той в никакъв случай не призна обществено аферата си с нея. Хоаре, татко на три деца, беше женен за дъщерята на френски петролен магнат - Даян де Валднер.

През 1995 година Даяна съобщи в изявление пред Мартин Башир, че „ от време на време е звъняла “ на Хоаре. „ В продължение на интервал от шест до девет месеца, няколко пъти, само че сигурно не по завладяващ метод, не “, настоя тя тогава.

Кралският биограф обаче твърди друго. Според нея Даяна е полудяла от тъга, тъй като е схванала, че е бременна и би трябвало да направи аборт.

През 2005 година Хоаре е замесен в следствието за финансови покупко-продажби на шейх Сауд Ал Тани от Катар, който е най-големият колекционер на изкуството в света. Фактите демонстрират, че любовникът на Даяна е продал на шейха творби на изкуството за повече от 20 000 000 паунда.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР