Тайната за грациозното остаряване се търси по целия свят –

...
Тайната за грациозното остаряване се търси по целия свят –
Коментари Харесай

„Аз съм на 39 години и никога повече няма да правя секс – безбрачието ме кара да изглеждам с 10 години по-млада“

Тайната за грациозното остаряване се търси по целия свят – само че една жена споделя, че въздържането от секс е вълшебната съставна част за нейната младост искра.

39-годишната Рейчъл Уитинг е загърбила интимността под чаршафите и упорства, че това я е предиздвикало да наподобява и да се усеща с 10 години по-млада.

Майката на две деца реши да се откаже от секса и връзките през септември 2022 година и в този момент разкрива, че „ не може да бъде по-щастлива “, защото решението е „ обърнало процеса на стареене “.

Рейчъл от Кардиф, Уелс, искрено описа за страданието от контузия в живота си - в това число загубата на брачна половинка си през 2011 година и по-късно на сестра си през 2022 година, до самоубийство.

Рейчъл споделя, че се е научила да се дисциплинира в своето пътешестване и към този момент няма никакви полови стремежи, с помощта на това, че е станала по-духовна и пробудена. Тя се усеща по този начин, като че ли е придобила нова ясна вероятност за живота и споделя, че ще остане безбрачен вечно.

„ Ще остана...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР