Тайната на по-слабото лице само с грим се крие в

...
Тайната на по-слабото лице само с грим се крие в
Коментари Харесай

Как да направим лицето си по-слабо само с грим

Тайната на по-слабото лице единствено с грим се крие в играта на по-светли и по-тъмни нюанси, които слагаме на верните места благодарение на коректори и прахообразни артикули. Така светлосенките могат да подчертаят скулите, да прикрият двойна гушка, да омекотят по-острите черти на челюстта, да стеснят челото. Как става това ни демонстрира Наталия от в новото си видео:

Поставяме основа от декор дьо загар, с която да изравним тена на лицето .
 грим Thinkstock/Getty Images
За да подчертаваме върху междинната му част, а и с цел да го озарим, слагаме ярък коректор под очите, по нослето, брадичката и челото – все централни елементи на лицето.

В същото време, с цел да подчертаем скулите , „ засмукваме “ бузи и по този начин откриваме точното им разположение. Тъмен артикул се поставя освен там, само че и в най-хлътналата част на скулите, в посока надолу към челюстта.

За по-меки черти на челюстта слагаме и малко в основата им, а за прикриване на двойна гушка се поставя мрачен цвят тъкмо под брадичката, с цел да се сътвори оптическа сянка.

За по-тясно чело пък слагаме малко в двете му страни. Накрая преливаме доста добре с мокър бюти блендер.

Фиксираме светлия коректор със светла пудра, а тъмния – с тъмна матова пудра в леден цвят.
 грим Thinkstock/Getty Images
В по-топъл колорит слагаме малко бронзираща пудра, която да озари лицето, като по скулите дано бъде в горната им част в посока към сепоочието.

За край слагаме мъничко хайлайтър върху най-високата част на скулата, с цел да я повдигнем оптически и с цел да не наподобява изкуствено, изтегляме остатъка от хайлайтъра по слепоочието и над веждата, изрисувайки буквичката С.

Това е – вижте и какъв брой огромна е разликата сред лице с еднакъв загар и вярно скулптурирано лице.

Още препоръки за хубостта:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР