Тайландският жител Диша Сукплам пристига в Патая, за да се

...
Тайландският жител Диша Сукплам пристига в Патая, за да се
Коментари Харесай

5-годишно момиче-сомнамбул падна от 12-ия етаж и … оцелява без фатални наранявания

Тайландският гражданин Диша Сукплам идва в Патая, с цел да се срещне със съучениците си и взима със себе си 5-годишната си щерка. Те отсядат в хотел „ D Varee Jomtien Beach “ на 12-ия етаж.Онова, което се случва по-късно, се оказва снимано на една от камерите за наблюдаване (ще гледате видеото по-долу).Късно през нощта, момичето, което е сомнамбул, става от леглото си, излиза от стаята и отива към балкона. То отворя вратата и излиза на балкона, а вратата се затръшна зад него.

 q1 6 - 5-годишно момиче-сомнамбул падна от 12-ия етаж и... оцелява без съдбовни пострадвания (видео)
Обръща се обратно и осъзнава, че вратата е затворена. След това се спуска по страничната пътека. Но и там вратата е затворена и момичето отива до парапета на балкона.Вероятно прави всичко това в положение на сън, тъй като се изкачва доста решително по перилата и не демонстрира безусловно никакъв боязън. Това уверено държание на момичето изненада даже ръководителя на полицията в Патая, който по-късно разяснява този случай пред пресата.Парапетите на балконите били високи, само че това не я стопира. Момичето, облечено в оранжева тениска и тъмни къси панталони, умело се изкачва над парапета и висва от другата страна на ръце.


 q2 6 - 5-годишно момиче-сомнамбул падна от 12-ия етаж и... оцелява без съдбовни пострадвания (видео)
След това, евентуално не е могло да се задържи и пада. Този миг не е показан във видеото.
https://www.youtube.com/watch?v=HyrlQ9sevxUШумът от рухването на детето на земята се чува от защитата и те, тичайки, намират момичето живо. Незабавно викат кола за спешна помощ, която откарва детето в болница. След това пазачът събудил бащата на детето.

 q3 5 - 5-годишно момиче-сомнамбул падна от 12-ия етаж и... оцелява без съдбовни пострадвания (видео)
В болничното заведение се оказва, че момичето е счупило ръката и крайници си, само че други контузии е нямало. Всичко това е знамение, след рухване от 12-ти етаж!
Интересните неща
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР