Тайландската биотехнологична компания DOVE Biotech е разработила дезинфектант, за който

...
Тайландската биотехнологична компания DOVE Biotech е разработила дезинфектант, за който
Коментари Харесай

Коронавирусът, DOVE Biotech, Antinfek 30D и дезинфектантът, който са създали

Тайландската биотехнологична компания DOVE Biotech е създала дезинфектант, за който се счита, че може да лимитира разпространяването на вирусни болести, в това число ковид, твърди шефът на компанията Филип Шарифи в изявление за TASS.

Дезинфектантът, по който е работил интернационален проучвателен екип, носи името Antinfek 30D.

Според Шарифи Antinfek 30D унищожава вируси, бактерии, гъбички, в това число мухъл и може да се употребява на всички места - от филтри за климатици до маските за лице.

" След като се напръска върху дадена повърхнина, се образува миниатюрен филм, който защищава от бактерии и вируси. Той остава деен повече от седем дни върху твърди повърхности и 12 часа върху кожата ", изяснява още Шарифи за действието на дезифенктанта.

Според шефът на компанията Antinfek 30D не провокира алергична реакция, няма странични резултати, не е перорално отровен, не съдържа тежки метали и други рискови субстанции.

Филип Шарифи прецизира, че в Тайланд продуктът към този момент се създава, като се чака напълно скоро през март да стартира производството на дезинфектанта в Китай. За момента болните с ковид на територията на Тайланд са единствено 43 души.

В Instagram страницата на DOVE Biotech дезинфектантът Antinfek 30D към този момент интензивно се популяризира. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР