Тайландец спаси слонче, блъснато от мотоциклет, като му направи сърдечен

...
Тайландец спаси слонче, блъснато от мотоциклет, като му направи сърдечен
Коментари Харесай

Тайландец спаси слонче със сърдечен масаж

Тайландец избави слонче, блъснато от мотоциклет, като му направи сърдечен масаж, заяви Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Мана Сривате, който работи в Бърза помощ, сподели, че е правил изкуствено дишане десетки пъти, само че не и на слон. Той се натъкнал на блъснатото животно, до момента в който пътувал в свободното си време в провинция Чантабури. Помогнал освен на него, само че и на мотоциклетиста.

Слончето се изправило на крайници след 10 минути.

" Инстинктът ми е да избавям, само че се притеснявах от самото начало, тъй като чувах майката и другите слонове от стадото да викат дребното - сподели Мана. - Предположих къде може да е сърцето му по познанията ми за хората и видеоклип, който съм гледал в интернет. Когато слончето стартира да се движи, съвсем се разплаках ".

Слончето по-късно е откарано за обзор и върнато на мястото на случая с вяра то да откри майка си. Сериозни пострадвания нямало. Другите слонове се върнали, когато майката го чула да я вика.

Мана Сривате сподели, че слончето е единственото създание, което е съумял да съживи със сърдечен масаж или изкуствено дишане в 26-годишната си кариера.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР