Тайгър Уудс е отхвърлил оферта на стойност 700 – 800

...
Тайгър Уудс е отхвърлил оферта на стойност 700 – 800
Коментари Харесай

Тайгър Уудс отхвърлил оферта на стойност 700 - 800 млн. долара

Тайгър Уудс е отхвърлил оферта на стойност 700 – 800 млн. $, с цел да се причисли към спонсорираното от Фонда за обществени вложения на Саудитска Арабия съревнование LIV Golf Tour, съобщи основният изпълнителен шеф Грег Норман.

Редица водещи играчи в голфа се причислиха към новия тур, с което Уудс съобщи предишния месец, че не е склонен.

В изявление за Fox News Норман удостовери, че 15-кратният победител в мейджър шампионати е получил предложение на стойност сред 700 и 800 млн. $, с цел да се причисли към LIV.

"Тази сума беше препоръчана преди да стана основен изпълнителен шеф, " споделя Норман.

"Тайгър може да раздвижи нещата, нали? Разбира се, че ще желаят най-хубавите от най-хубавите. Те се бяха свързали с Тайгър преди аз да стана основен изпълнителен шеф. "

Американцът Уудс, който удостовери верността си към PGA Tour, разгласи неотдавна, че "не вижда по какъв начин този ход е позитивен в дълготраен проект за доста от тези голфъри ".

"Смятам, че Грег направи някои неща, които не са в най-хубавия интерес на нашия спорт, " съобщи Уудс във връзка с Норман.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Tiger Woods (@tigerwoods)

Според самия Норман пък PGA Tour е "монопол ", който "просто желае да закрива всичко, което може ".

"Те ще употребяват всевъзможно лостове за въздействие, с цел да ни закрият. Това обаче няма да стане, тъй като продуктът приказва самичък за себе си, " съобщи австралиецът.

Той също по този начин приказва и за рецензиите, които LIV играчите получават поради това, че турът е обвързван с Фонда за обществени вложения на Саудитска Арабия.

"Това ме изумява. Спонсори, които апропо харчат милиарди долари в Саудитска Арабия. PGA Tour има към 27 спонсора, които вършат бизнес на стойност над 40 милиарда $ годишно в Саудитска Арабия “.

"Защо от PGA Tour не се свържат с шефовете на тези компании и не им кажат, че не могат да вършат бизнес с тях, тъй като те имат бизнес връзки със Саудитска Арабия? Защо се заяждат с професионалните голфъри? "
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР