Тъй като все повече британци живеят по-дълго и работят по-късно

...
Тъй като все повече британци живеят по-дълго и работят по-късно
Коментари Харесай

Обяснение на държавната пенсия по DWP: Можете ли да отложите или спрете плащанията си?

Тъй като от ден на ден британци живеят по-дълго и работят по-късно – мнозина вземат решение да въздържат настояването за държавната си пенсия – само че по какъв начин работи това?

Обикновено стартирате да получавате държавната си пенсия от Министерството на труда и пенсиите (DWP), когато достигнете държавна пенсионна възраст, която сега е 66 години и сега има към 12,6 милиона души, които я желаят в Обединеното кралство. След като навършите 66 години, вие не го получавате автоматизирано, а ще получите писмо-покана от Пенсионната работа четири месеца преди да ви предложения да подадете иск, писмото също по този начин ще ви каже по какъв начин можете да извършите това.

Въпреки това, в случай че смятате, че не сте подготвени да поискате държавната си пенсия, можете да отложите и това се назовава „ отсрочване на пенсията “. Според Gov.uk, в случай че желаете да отложите, не е нужно да вършиме нищо. Вашата пенсия автоматизирано ще бъде отсрочена, до момента в който не я поискате. Отлагането на вашата държавна пенсия може да усили заплащанията, които получавате, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР