Тъй като случаите на заразени с новия коронавирус COVID-19 в

...
Тъй като случаите на заразени с новия коронавирус COVID-19 в
Коментари Харесай

Професор по химия: Сапунът не просто отмива, а унищожава коронавируса

Тъй като случаите на инфектирани с новия ковид COVID-19 в света не стопират да нарастват с всеки минал ден и страхът завладява съзнанията на хората, има един известен артикул, който може да бъде от решаващо значение в огромната борба с епидемията от ковид - сапунът.

Респираторните вируси - като новият ковид и грипът - могат да се популяризират бързо посредством контакт на ръцете – допиране на инфектирана повърхнина и пипане не лицето.

Това е по този начин, тъй като когато миете ръцете си със сапун и вода, не просто отмивате вирусите от ръцете си в канализацията. Вие в действителност унищожавате вирусите и ги вършиме безобидни.

Сапунът работи " съвсем като отряд за разрушение, който смъква една постройка, като разрушава всичките тухли ", споделя Пали Тордарсън от Университета на Нов Южен Уелс.

Професорът по химия разгласява информация за чудесата на сапуна в Туитър – той е ефикасен палач на COVID-19 и е значимо да сапунисвате ръцете си най-малко 20 секунди.

Вижте повече за изгодите на сапуна в битката с ковид в Ladyzone.bg.
Сапунът тотално унищожава ковид, твърди професор по химия Сапунът унищожава ковид, а не просто го отмива от ръцете ни в канализацията
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР