Тъй като се разкрива повече информация сред шокиращия нов документален

...
Тъй като се разкрива повече информация сред шокиращия нов документален
Коментари Харесай

Катастрофа на подводницата Titan: Двама души на борда „знаеха точно“ какво се случва в подводницата, преди да се взриви

Тъй като се разкрива повече информация измежду шокиращия нов документален филм за Titan, подводницата OceanGate, която се взриви по пътя си към останките на Титаник предишното лято, беше разкрито, че двама души на борда евентуално са знаели, че подводницата ще преживее ужасяващата си орис единствено часове след пътуването – и към момента не са създали нищо по въпроса.

Имаше петима лица на подводницата, когато се взриви в края на юни 2023 година — основен изпълнителен шеф на OceanGate Стоктън Ръш, умел водолаз Пол-Анри Нарджолет, откривател Хамиш Хардинг и милиардерът Шахзада Дауд и неговият наследник Сюлеман. И петимата починаха, само че специалист сподели на Express.co.uk, че е евентуално Ръш и Наргеолет, които и двамата имаха богат опит с подводницата и гмурканията, да са разбрали, че нещо се е объркало в границите на първия час от гмуркането.

Дик Бартън сподели на обявата: „ Имаше петима души на борда, трима от които бяха на процедура туристи, двама бяха извънредно способни да се оправят с дъл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР