, тъй като проучванията там показват, че за предотвратяване на

...
, тъй като проучванията там показват, че за предотвратяване на
Коментари Харесай

Израел разхлабва мерките при огромен брой ваксинирани

, защото изследванията там демонстрират, че за попречване на хоспитализации и гибел при боледуване от ковид. Страната влезе в третата си обсада на 27 декември.
От неделя магазини, библиотеки и музеи могат да работят, само че към момента се изисква спазването на обществена отдалеченост и носенето на маски. Министерството на здравеопазването заяви, че това е първият стадий от връщането към естествения живот, съобщи BBC.
 Първи в света: Израел смъква рестриктивните мерки за имунизирани и преболедували Първи в света: Израел смъква рестриктивните мерки за имунизирани и преболедували
Израел стартира да отстранява антикоронавирусните ограничавания от 21 февруари, само че единствено за имунизирани или преболедували COVID-19, съгласно Ми...
Израел сега е с най-вече имунизирани в света. Повече от 49% от хората са получили най-малко една доза. Редица обекти, като фитнес зали, хотели и синагоги, изискват от посетителите " зелен паспорт " за имунизиране. Малък брой хора, които са се възстановили от вируса и сега не дават отговор на изискванията за ваксина, също могат да получат документа. Паспортът, който се съдържа в приложение, се издава от здравното министерство и ще бъде годен 6 месеца - една седмица след втората доза.
Концерти и спортни събития се организират при 75% потенциал - до 300 души вътре и 500 извън. Въпреки облекчаването на рестриктивните мерки, още 2 седмици.
Премиерът Бенямин Нетаняху споделя, че чака през идващите 2 седмици.
Не са били регистрирани съществени странични реакции при десетки деца на възраст под 16 година в Израел, които са имунизирани против ковид, защото са изложени на по-висок риск поради разнообразни съпътстващи болести. Здравните управляващи позволиха да бъдат имунизирани някои деца, които имат затлъстяване, диабет, тежки белодробни и сърдечни болести, рак и имуносупресия.
 Как Израел изпревари света, като имунизира популацията си против COVID-19? Как Израел изпревари света, като имунизира популацията си против COVID-19?
Израел изпревари света, като имунизира популацията си против COVID-19. Данните демонстрират, че там пандемията стартира да се забавя инф...
По-рано тази седмица линията Газа получи първите си дози от имунизацията, откакто. Пратката включва 2000 дози съветска ваксина Sputnik V, която ще се употребява при пациенти с трансплантирани органи и пациенти с бъбречна непълнота, заяви представител пред Reuters.
Палестинското министерство на опазването на здравето подписа договорка с израелското за имунизиране на 100 000 палестинци, които работят в страната. Смята се, че досега 5 милиона палестинци чакат имунизациите си.
ОЩЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР