Тъй като Blackview BV9700 Pro скоро ще излезе на пазара,

...
Тъй като Blackview BV9700 Pro скоро ще излезе на пазара,
Коментари Харесай

Екстремни тестове на Blackview BV9700 Pro, дали ще оцелее?

Тъй като Blackview BV9700 Pro скоро ще излезе на пазара, почитателите чакат да видят първите тежки стрес проби, които да ревизират здравината на смарт телефона, в това число неговата резистентност на прахуляк и вода. Първите проби за рискова устойчивост направиха експертите на Blackview и разгласиха видеото на този развой.



Видеото демонстрира по какъв начин BV9700 Pro се полива с бензин и по-късно се възпламенява. Малко по-късно виждаме, че той е съвършено положение и без следи от изгаряния. След това се вършат опити телефонът да бъде сварен при температура 100 градуса по Целзий. Как реагира телефона? Няма потребност от безпокойствие – към момента работи добре. В идващия тест BV9700 Pro пада от висока постройка. Тестът на изпускане е доста изчерпателен, тъй като BV9700 Pro е пуснат от няколко метра върху твърда повърхнина и е оставен да се търкаля в автомобил. Въпреки това, дисплеят и външният типа са доста добре, като няма драскотини и пукнатини. Разбира се, всичко това не нанася вреди на смарт телефона, тъй като неговата структура е специфична и доста здрава.

Защо BV9700 Pro е токова здрав? Чрез понижаване на мястото на снаждането на корпуса, налагането върху него е понижено и водоустойчивите уплътнения се употребяват като аварийна отбрана на устройството. Във всички съединения на BV9700 Pro е сложена тънка водоустойчива гумена лента, която блокира проникването на прахуляк и течност. В четирите ъгъла в корпуса на смарт телефона са сложени специфични буфери, които поемат вибрациите и ударите при рухване. Корпусът е затрупан с тънка и еластична индустриална гума, а двете страни на смарт телефона са подсилени с титаново-алуминиева сплав срещу изхабяване. Всички тези особености взаимно се допълват, с цел да бъде смарт телефонът добре предпазен от всички страни.

Независимо дали става дума за екстремални температури от -30 до +60 градуса по Целзий, дали е потънал в цимент или е изтърван от огромна височина, BV9700 Pro устоя на всевъзможен стрес и потрес. Разбира се, в действителността той надали се окаже в сходна обстановка, само че тестванията демонстрират какъв брой здрав и устойчив е BV9700 Pro.

В рамките на акцията за финансирането на издръжливия смарт телефон BV9700 Pro към този момент са събрани над $200 000 от над 700 вложители. Blackview съобщи, че всеки покровител на плана ще получи безвъзмездна лента за ръка и протектор. Ако размерът на потребителското финансиране доближи $300 000, компанията ще подари и специфичен кабел за три интерфейса – за BV9700 Pro, различен за iPhone и още един за Android USB. Той обезпечава устойчиво и дейно зареждане, даже и когато и трите устройства се зареждат по едно и също време. Ако сте се заинтересували, не пропускайте шанса да вземете телефона при най-ниската към този момент цена от $299.

Технически характерности на смарт телефона BV9700 Pro:
Процесор: Helio P70 с 8х процесорни ядра и хардуерна поддръжка на ИИГлобална 4GОперационна система: Android 9 PieЗащити: IP68, IP69K, MIL-STD-810GДисплей: 5,84 инча, Full HD, съответствие на страните 18:96 GB RAM, 128 GB ROMЗакалено стъкло Corning Gorilla GlassДвойна предна камера на Samsung с резолюция 16+8 МРЕдинична предна камера също на Samsung с резолюция 16 МРАкумулаторна батерия: потенциал 4380 mAhСензор за непорочност на въздухаСензор за сърдечния ритъмВъншна инфрачервена камераРазпознаване на лицетоПлатено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР