Тъй като Ангел Джамбазки е евродепутат и трябва да дава

...
Тъй като Ангел Джамбазки е евродепутат и трябва да дава
Коментари Харесай

Слави поиска оставката на Джамбазки

Тъй като Ангел Джамбазки е евродепутат и би трябвало да дава образец за морал и отговорност, а си е разрешил да кара пийнал, застрашавайки живота на почтени хора, той незабавно би трябвало да си подаде оставката. И да ни не съставлява повече като евродепутат в Европарламента. Това написа Слави Трифонов във фейсбук.
Всяко друго деяние или безучастие от негова страна, абсолютно ще потвърди, че той е безконтролен и като политик, и като човек. И задачите му са били единствено властта, славата и самодоволството, безапелационен е той.

Всеки би трябвало да заплаща цената за дейностите си, а цената, която би трябвало да заплати Ангел Джамбазки е оставката му като евродепутат, пишше още Слави.

Припомняме ви, че евродепутатът Ангел Джамбазки е хванат да кара пийнал в Самоков. Той е спрян за инспекция и е подложен на тест с дрегер, който отчел 1,5 промила алкохол в кръвта.

Случаят е докладван в районната прокуратура. От държавното обвиняване обаче не са образували наказателно дело против него, тъй като има имунитет.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР