Таван в сградата на Първи корпус на ЮЗУ Н. Рилски

...
Таван в сградата на Първи корпус на ЮЗУ Н. Рилски
Коментари Харесай

В ЮЗУ е страшно! Вятърът порути университета

Таван в постройката на Първи корпус на ЮЗУ " Н. Рилски " падна страховито завчера, мощният вятър е повода за сриването, което по знамение приключи без човешки жертви, написа struma.com.

Станало е в неделя, когато в университета не е имало студенти. Гледката е потресаваща. Най-страшното е, че сриването не е казус за консорциума реализатор на строителството, в който водеща е компания " Вайс профил ".

Преди време станахме очевидци на страховито строполясване на таван, във време, в което имаше студенти. Мястото бе ремонтирано доскоро повече от 2 години от компанията. Тогава въпросният консорциум направи изолацията на постройката. 2 години и всичко е на земята. Отново дават гаранция, че ще оправят пакостите си, само че протичащото се е повече от стряскащо.



" Минаваш около постройката и не знаеш по кое време ще ти се стовари нещо на главата. Миналият път не разбрахме кой понесе отговорността за сриването на каменни плочи, които се разрушиха в краката на студентите, през днешния ден виновен е вятърът, които бушуваше в неделя. Кой ще понесе отговорността за това, както е видно, некачествено строителство. Отново поражда въпросът?! Така ли строят през днешния ден, бързо, с евтини материали, неквалифицирани служащи, които по този начин си правят работата. Добре е, че няма човешки жертви и потърпевши, другояче сигурно от компанията реализатор щяха да " издигнат обвиняване против --- Вятъра "!, разясняват благоевградчани.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР