Татяна ДронзинаРеализира се сценарий номер три описан от мен преди

...
Татяна ДронзинаРеализира се сценарий номер три описан от мен преди
Коментари Харесай

Бандитска завера: за какво се разбраха военнопрестъпника Путин и главореза Пригожин?

Татяна Дронзина

Реализира се сюжет номер три разказан от мен преди няколко поста и допълнен в мненията ми към господин Киров, който беше по този начин общителен да попита по какъв начин пояснявам знаците.
Днес Пригожин съобщи във видеообръщението си, че задачата му е била не свалянето на Путин, а запазването на Вагнер - като имайте поради, че както беше посочено, Вагнер не е просто частна войска, а мрежа от легални и незаконни бизнеси, съветски престъпни детайли, наемници от съветски и задграничен генезис. Да повторя още един път казаното в коментара - Путин подписа закон, който задължава частните армии и охранителните компании, чиито сбор е към 4 милиона души, да подпишат контракти, с които да станат част от съветската войска.

Това значи, че се лимитира фрапантно правото им да грабят, просто тъй като всичко би отишло в ръцете на военните. Както видяхме,за тях това не е алтернатива. Но и за Путин е неприятна алтернатива, тъй като към този момент няма кой да му подсигурява поддръжката и златото на африканските страни, където Пригожин се прави на пазител на реда (изгледайте наглия филм Турист, който вагнеровци направиха за самите себе си и който стартира по този начин: " От 1960 година след придобиването на самостоятелност, войните и кървавите спорове в ЦАР на практика не са се прекратявали...За първи път те бяха спряни през 2021 година.) Посвещава се на войните-освободители " ). Ако не ви е ясно кои са войните освободители, това са главорезите на Пригожин, който има концесии в дърводобива на стойност от към милиард и недостатък, а от мините - 2,7 милиарда $.
Сега остава да забележим каква е същността на договорката.

Пригожин съобщи, че от 1 юли Вагнер престава да съществува. Все ми се коства, че ще престане да съществува под това име. Вероятно ще мутира в различен бандитски организъм - тъй като в случай че не мутира, с Пригожин е свършено. Неговите главорези би трябвало да го пазят от главорезите на ГРУ или някоя друга съветска работа за сигурност. За момента Пригожин не демонстрира с нищо, че се готви да падне мърцина. За какво тъкмо се е схванал с военнопрестъпника Путин, евентуално ще стане ясно през идващите дни.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР