Татковци неколкократно му устройвали клопки, но не успели да го

...
Татковци неколкократно му устройвали клопки, но не успели да го
Коментари Харесай

Хлапак-сексманиак побърка жените в „Южния парк“

Татковци неколкократно му устройвали капани, само че не съумели да го заловен
Потърпевши дами сигнализират, че от месеци в столичния Южен парк вилнее непълнолетен сексманиак.

Те разкриват, че еротоманът е в нежна тийнейджърска възраст и задоволява нагона си, нападайки и опипвайки безогледно младите майки, които разхождат децата си с бебешки колички из алеите.

34-годишната В.Т. от столичния квартал „ Иван Вазов “ е измежду пострадалите от набезите на хлапака. Тя даже споделя за претърпяното в обществената мрежа Facebook, само че в следствие изтрива обявата си.

От описа й излиза наяве, че хлапакът е на възраст сред 13 и 15 години. Той я нападнал, до момента в който бутала бебешката количка с щерка й.
„ За първи път ми се случи нещо сходно! Агресивно и безсрамно момче, беше с колело и с каска, която закриваше цялото му лице…Следваше по „ кучешката алея “, пускаше ми ръка, до момента в който въртеше педалите на велосипеда си.

Опитах се да го ударя и отблъсна, само че това го ожесточи. Слезе от колелото, смъкна си каската и стартира жестоко да ме обарва. Тогава видях, че е дете, безусловно дете, на не повече от 16-годишна възраст. Разкрещях се, а той избяга. Веднага повиках брачна половинка си, който се опита да го залови, само че хлапакът избяга с колелото си в посока комерсиалния център „ Парадайз “.

Впоследствие разбрах, че този келеш има и други сходни прояви. Напада и опипва главно майки с колички, случвало се е да ги обарва даже на детските площадки, до момента в който децата им си играят “, потресена е пострадалата млада майка.

В IV РПУ към този момент има няколко подадени недоволства против дейностите на незнаен причинител на очевидно малолетна възраст. До момента обаче хлапакът-сексманиак не е хванат, защото нито една от потърпевшите дами не е съумяла да го снима.

Заради зачестилите нападения на невръстния сексманиак е засилена защитата в „ Южния парк “. Повечето от дамите към този момент разхождат децата си с компаньон или в компанията на съпрузите си.

„ Татковци неколкократно устройват хайки за залавянето на момчето с проблематично държание, само че до този миг не са съумели да го спипат. Има подозрения, че същото момче атакува свои връстници и им прибира със мощ джобните пари и скъпи движимости “, разяснява чиновник по озеленяването на Южния парк.

Според думите му, невръстния малчуган най-вероятно живее в столичния квартал „ Стрелбище “, защото влиза в Южния парк през входа откъм бул. „ Петко Тодоров “. Велосипедът му е зелен на цвят. За да не бъде разпознат, хлапакът го ръководи с каска. Видеонаблюдение в Южния парк към момента не се прави като се изключи централния вход откъм бул. „ Витоша “.
Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР