Тътен и грохот от мощни уредби кара къщите да се

...
Тътен и грохот от мощни уредби кара къщите да се
Коментари Харесай

Джазова музика подразни жена: Къщите се тресат от резонанса!

" Тътен и тътнеж от мощни уредби кара къщите да се тресат от резонанса ", написа Анета в обществената мрежа.

Концерт, който се е състоял преди дни във Велико Търново, подразни търновчанка. Почитателите на джазовата музика са се насладили осъществяванията на изявените музиканти от Ангел Демирев Трио, който са били на сцената на Арт лято до Художествена изложба " Борис Денев " до паметника " Асеневци ". Провелото се събитие е било част от Културния календар на града.

Недоволна от музиката обаче, Анета Яламова написа в обществената мрежа Facebook, че още веднъж екот и тътнеж от мощни уредби кара къщите да се тресат от резонанса, а хората да залостват прозорци и да се молят да свърши по-скоро " концертът ".

" Непременно басовете би трябвало да са усилени оптимално, за наслада на публиката ", споделя дамата и добавя: " Но има хора със сърдечни болести и други положения, и за тях е изтезание следващият звуков екшън. "

Мнението, което изрази търновчанката не се понрави на нейните съграждани. Много от тях отпратиха Анета " да си върви на село ", та чак и предложиха селски парцели из България, където ще може да си отдъхне на мира.

" Ами да, не е прелестно, изключително в случай че живееш на първа линия тъкмо против конниците, само че се претърпява 2 дни седмично... С добра дограма се живее по-леко ", по този начин Вяра Йоргова разяснява обявата на Яламова.

" Има хора родени със остаряла душа. Всичко им пречи и ядосва. Не знаят и не желаят да се радват на живота, а и мрънка,т в случай че някой различен се радва. Мрънкачи. Мъртви души. ", написа Катя Лазарова.

" Не се заяждам, просто запитвам.. денем звуците не пречат ли на хора с такива здравословни проблеми? Между другото, всяка събота има такива неща и в нас се чува,с две дребни деца съм, проблем няма. ", споделя Теодора Трифонова.

Веселин Арабаджиев пък е безапелационен: " Който желае да му е безшумно, да върви на село! ".



Снимка: Анета Яламова
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР