Търсят нов шеф на дирекция Социално подпомагане“ в Брегово, научи

...
Търсят нов шеф на дирекция Социално подпомагане“ в Брегово, научи
Коментари Харесай

В бедния Северозапад: Търсят кой да дава помощи на социално слаби, заплатата е от 1 700 до 3 400 лева

Търсят нов началник на дирекция „ Социално подкрепяне “ в Брегово, научи организация BulNews. За управителната служба към този момент тече конкурс, а мераклиите да седнат на високия стол могат да подават документите си в период до 9 май.
Основната цел на длъжността е управление, организация и надзор на реализираните действия от чиновниците на дирекция „ Социално подкрепяне “.
Бъдещият началник оказва на подпомагане за вярното използване на законодателството в региона на общественото подкрепяне, фамилните помощи за деца, обществени услуги, правата на хората с увреждания, ветераните от войните, военноинвалидите и военнопострадалите, закрилата на детето. Той би трябвало да основава организация за търсене на нуждаещите се лица и фамилии и да основава условия за практическа реализация на държавната политика в региона на общественото подкрепяне и закрилата на детето в обитаемоте места, попадащи в обсега на териториалното отделение.
Размерът на главната месечна заплата за длъжността „ шеф “ се дефинира при съблюдаване на Наредбата за заплатите на чиновниците в държавната администрация и Вътрешните правила за заплатите в АСП. Сумата варира от 1 700 до 3 400 лв.. 
Мераклиите да оглавят дирекцията би трябвало да имат висше обучение в степен магистър и да имат най-малко 4 години трудов стаж. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР