Търсите си спортни обувки? Ето как да ги изберете!Ако едно

...
Търсите си спортни обувки? Ето как да ги изберете!Ако едно
Коментари Харесай

Спортни обувки – 3 съвета как да изберете най-добрия модел за вашите нужди

Търсите си спортни обувки? Ето по какъв начин да ги изберете!

Ако едно от новогодишните ви обещания е било тази година да сте проведени при покупките си, това е материалът за вас. Предлагаме ви да започнете от сникърите си, тъй като по-спортният жанр продължава да бъде на мода. Подготвили сме ви три съвета, които ще ви оказват помощ да изберете най-хубавия модел за вас, а в допълнение към това ще ви предложим и съответни хрумвания от обичания ни бранд - adidas на obuvki!

https://obuvki.bg/c/obuvki/marka:adidas

1. Направете проверка на спортните си обувки

Отделете си време, в което да съберете всичките си обувки на едно място и ги сортирайте по три критерия - такива, които ще си оставите, такива които ще подарите или дарите и такива, които към този момент не са подобаващи за носене. Така ще имате действителна визия с какво разполагате и от какви сникъри и се нуждаете.

2. Пазарувайте от личния си дрешник

Втората стъпка е да разгледате деликатно с какви облекла разполагате. На всички ни се е случвало да имаме суетшърт или супер приятна тениска, които още да си седят с етикета и в никакъв случай да не сме обличали. Обърнете особено внимание и на цветовете в дрешника си и на това по какъв начин бихте могли да ги съчетаете. Така ще получите още по-ясна визия какви тъкмо спортни обувки биха се вписали най-добре в живота ви. И не на последно място - не забравяйте да прегледате чорапите си!

https://obuvki.bg/c/aksesoari/tekstil/chorapi

3. Направете си лист

Дойде и най-приятната част от нашия мини проект - подготвянето на лист. След като сте създали проверка на спортните си обувки и на своя дрешник, към този момент сигурно ще ви бъде елементарно да подготвите лист със сникърите, от които се нуждаете, а ние имаме две оферти, които сигурно ще ви бъдат от изгода:

Класически бели сникъри от adidas

Те отиват на всичко - можете да ги носите както с по-елегантни облекла като палта и сака, по този начин и с обичаните си скъсани дънки!

Тренди сникъри

С тях ще изпъкнете, където и да решите да отидете - на ресторант, на бар, а за какво не и на дискотека?

3 съвета по какъв начин да носите дамски боти на ток с ежедневния тоалет

Снимка: Unsplash.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР