Търсите идеи за чудесна закуска? Не се тревожете - ние

...
Търсите идеи за чудесна закуска? Не се тревожете - ние
Коментари Харесай

Бисквити с овесени ядки и сладко

Търсите хрумвания за чудесна закуска? Не се тревожете - ние сме отсреща с една идея за домашни бисквити с овесени ядки и сладко. Ето и рецептата: 
Продукти:
10 супени лъжици масло, разтопено 
2/3 чаша светлокафява захар
1 чаена лъжичка дестилат от ванилия
1 чаша бяло брашно
1 чаша овесени ядки
 Лесна рецепта за домашни постни бисквити Лесна рецепта за домашни постни бисквити
Рецептата за постни бисквити, която ви предлагаме, сигурно ще се хареса освен на тези от вас, които постят.  Това са прод...
1/4 чаена лъжичка морска сол
3/4 чаена лъжичка сода 
3/4 чаша сладко от къпини без семена или различен на усет
Приготвяне:
Загрейте фурната. Покрийте тиган с пергаментна хартия (не предлагам фолио - може да направи сладкото на усет да е метално), оставяйки надвес за елементарно премахване и оставете настрани. Разтопете маслото и по-късно оставете настрани, с цел да се охлади леко. 
 Невероятно сладки бисквити БЕЗ яйца, брашно и захар Невероятно сладки бисквити БЕЗ яйца, брашно и захар
Интернет е цялостен с предписания, които ни демонстрират, че има и здравословни способи да си похапваме сладко без да се опасяваме от това какъв брой з...
Смесете разтопеното (но охладено) масло, кафявата захар и ванилията. Разбъркайте, с цел да комбинирате, като отделите време, до момента в който маслото и захарта се разбъркат.
Добавете брашното, овесените ядки, солта и содата за самун. Разбъркайте с дървена лъжица или шпатула, до момента в който се образува дебело тесто. Натиснете малко повече от половината от сместа в дъното на тигана. Печете 8 минути и по-късно извадете.
Добавете деликатно сладкото върху основата, като избягвате краищата на тигана; в противоположен случай ще изтече и ще изгори в профил. Внимателно разпределете конфитюра, като внимавате да не го натиснете в основата. Поръсете останалата овесена примес върху сладкото (не го натискайте).
Печете още 13-18 минути или до момента в който горната част стане леко златисто кафява. Извадете и оставете да се охлади при стайна температура в продължение на най-малко 2 часа, преди да режете в прътите. Те са меки и ронливи незабавно от фурната; би трябвало им време да се стегнат.
Много е значимо да ревизирате дали самите вие или някой, от хората, които ще употребяват бисквитите няма хранителна нетърпимост или алергии към някои от продуктите. 

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР