Търси безпринципни компромиси. Ние може да дадем на Украйна всички

...
Търси безпринципни компромиси. Ние може да дадем на Украйна всички
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Кирил Петков не е политически лидер, а политически брокер

Търси безпринципни взаимни отстъпки. Ние може да дадем на Украйна всички средства, от които се нуждае, безапелационен бе той

"Националният интерес е да се снишим, да се пазим, да не даваме нищо на Украйна. Неутралитет значи опасност за националната сигурност. "

Това съобщи специалистът по интернационална сигурност и някогашен министър на защитата Бойко Ноев пред.

По думите му всичко това, което се случва у нас не е просто дали да дадем помощ, а у на се възроди политическото противоборство къде принадлежи България.

В циничните причини на премиера Кирил Петков някогашният министър на защитата Бойко Ноев не желае да влиза. България би трябвало да е на висотата на морала и би трябвало да поддържа жертвата на една експанзия. Премиерът Кирил Петков търси всевъзможен вероятен метод да остане на власт. Той не е политически водач, а несръчен политически брокер, който търси безпринципни взаимни отстъпки. Ние може да дадем на Украйна всички средства, от които се нуждае, безапелационен бе Бойко Ноев.

Бойко Ноев се срами от това, което прави държавното управление и Народното събрание, които стоят с наведена глава пред Кремъл.

Той прикани депутатите от "Продължаваме смяната " да не мишкуват и да внесат въпроса за внасяне на точката за военна помощ за Украйна. Това не е война, това е изтребване, това е мародерство, засегнат е Ноев за обстановката в Украйна.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР