Търсенето на подкрепа е задача на кандидата за министър-председател. Разчитам

...
Търсенето на подкрепа е задача на кандидата за министър-председател. Разчитам
Коментари Харесай

Атанасов: Третият мандат може да отиде в ДПС

Търсенето на поддръжка е задача на претендента за министър-председател. Разчитам на господин Денков, той е диалогичен, мек, рационален, с политически опит, уповавам се, че има проект. Трябва да се направи изпитание. Това коментира  съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов.
Прочетете още
Той удостовери, че Демократична България ще дадат своята поддръжка, само че акцентира, че е извънредно значимо по какъв начин ще бъдат събрани останалите гласове.

Относно ГЕРБ, той разяснява: „ Те бяха разочаровани, че Политическа партия не са отишли на среща с тях. Това беше тактическа неточност на Политическа партия. Сега да ги запитвам ГЕРБ, откакто те по този метод оценяваха държанието на Политическа партия, за какво през вчерашния ден не пристигнаха на Председателски съвет ”, сподели Атанасов.

„ Би трябвало да бъде окомплектован кабинет и да бъде препоръчан ”, добави още той.

Относно изискванията към измененията в Изборния кодекс, Атанасов сподели, че е обезпокоен от „ държанието на хартиената коалиция, които не чуват никакви причини ”. „ Мирише ми на подготовка за имитация ”, добави той пред Нова телевизия.

Атанасов разяснява, че сред 60-70% от гласоподавателите желаят политическа непоклатимост и политическите партии би трябвало да създадат изпитание за това.

„ В политиката има правила - поддръжката не се носи на тепсия, тя се търси. Тези, които желаят да я получат, би трябвало да я търсят ”, сподели Атанасов.  

Съпредседателят на Демократична България насочи остри рецензии за работата на партиите в Народното събрание.

„ В тази пленарна зала прехвърчат светкавици. Толкова доста завист се лее от другите страни. Тя е тежко контрапродуктивна. Трябва да се замислят тези хора, че са пратени там да вземат решение проблеми ”, каза Атанасов.

Ако се стигне до трети мандат, Атанасов допуска, че той ще отиде в Движение за права и свободи. „ За мен е притеснително, че ще се получи обстановка както преди време с държавното управление на Беров ”, сподели Атанасов.

„ Движение за права и свободи имаха съществено присъединяване в кадруването на проектокабинета на проф. Габровски ”, добави още той.

„ Ако се стигне до избори, би трябвало ние, Демократична България и Политическа партия, да създадем доста съществени старания, да не допуснем реституция ”, сподели Атанасов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР