Tarraco, SUV флагманът на испанския филиал на Volkswagen Seat, вече

...
Tarraco, SUV флагманът на испанския филиал на Volkswagen Seat, вече
Коментари Харесай

Нова линия на оборудване за SEAT Tarraco

Tarraco, SUV флагманът на испанския филиал на Volkswagen Seat, към този момент се предлага и в линията съоръжение Xperience. Проектирана и създадена в Барселона, новата линия придава на най-големия SUV на Seat нов образ, както извън, по този начин и от вътрешната страна.

Отвън Tarraco Xperience разполага с модифицирана матова хромирана решетка и нови, опционални 20-инчови алуминиеви джанти Nuclear Grey. Според Seat и двата детайла освежават външния тип на SUV и акцентират екстериорния дизайн.

Отвътре Tarraco Xperience има тапицерия от плат и Dinamica - микрофибърна тъкан, която съчетава устойчивост с хармония. Seat предлага решението за интериор, който би трябвало да е подобаващ за ежедневна приложимост и в същото време безконечен. Модерни декоративни шевове на подлакътниците на централната подпора и ревизираните панели на вратите акцентират висококачествената атмосфера.

Освен това има ново проектирани акценти за арматурното табло и контрастиращи интериорни елементи в свежи цветове. Освен това надписът Xperience светва на прага. Tarraco Xperience се предлага като 5- и 7-местен и с разнообразни задвижващи технологии от 39 500 евро и към този момент може да бъде поръчан.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР