Търпимост, та търпимост! Служебният регионален министър - уж архитект, Иван

...
Търпимост, та търпимост! Служебният регионален министър - уж архитект, Иван
Коментари Харесай

Нанков за Шишков: Не го знам що за архитект е, но никакъв администратор не е

" Търпимост, та толерантност! Служебният районен министър - сякаш проектант, Иван Шишков по този начин се е оплел, че пробва да позволи забъркани от него каши и вкарва администрацията в още по-големи. " Това написа някогашният районен министър и сегашен депутат от ГЕРБ Николай Нанков в профила си в обществената мрежа Facebook.

Публикацията гласи още: 

Любимият му рефрен е по какъв начин Народното събрание би трябвало да одобри предложенията му за толерантност, в противоположен случай не можело да бъдат приключени голям брой значими инфраструктурни обекти, строителните компании не можели да си получат парите за осъществени действия и сходни небивалици. Не го знам що за проектант е Шишков. Но никакъв админ не е. Защо ли? Защото законът, който предлага, е върхът на безумието и некомпетенстността. Прилича повече на нещо приблизително сред миш-маш, тюрлюгювеч и имам баяайлдъ и основава повече проблеми, в сравнение с да дава решения, написа Нанков.

Защото търпимостта няма да направи “незаконните " съгласно него обекти - законни. Нещо повече - те в никакъв случай няма да могат да бъдат въведени в употреба - по какъв начин ще ги утвърди Държавната приемателна комисия. По тях няма да могат и да се събират тол такси, в случай че обектите са пътища. И още, и още. Но кой да ти мисли! Шишков се е вторачил, очевидно хал хабер си няма от Закон за устройство на територията и натиска цялата му подопечна администрация да създава небивалици. Защото проблемите, за които приказва, могат да се решат и без промени в закона. А за месец, с малко повече работа. Административна работа. Но, както се споделя - толкоз са му опциите на Шишков. Но пък измисля какви ли не фантасмагории - пътища имало противозаконни, след това измисли, че свързването на рамките за тола било незаконно…А в действителност каква може да е задачата му - посредством тежко лобистки промени за преместваемите обекти да си реши остарели проблеми от годините като основен проектант. И то с цената десетки хиляди наранени бизнеси. Няма да стане, споделя в умозаключение депутатът от ГЕРБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР