Търпението и нервите на певицата Ваня Костова са изчерпани заради

...
Търпението и нервите на певицата Ваня Костова са изчерпани заради
Коментари Харесай

Ваня Костова нокаутира Кулагин с 3 удара

Търпението и нервите на певицата Ваня Костова са изчерпани поради прякора Дъртанян, който й лепва Кулагин.

След словесна провокация тя е блъснала три пъти хапливия гримьор, писа „ България Днес “. Информацията, с която изданието разполага, е, че изпълнителката на „ Молитва “ е протегнала ръка на своя съквартирант в петък. Кулагин неотложно изискал да напусне формата, защото и той душевен не издържал. Стилистът стремително събрал десетките си куфари и помолил другари да го приберат.

Повече от час психолози и продуценти се опитвали да го разубеждават да не напуща имението в с. Нови хан край София. Засега не е ясно какво тъкмо са му съобщили от управлението на продукцията.

Има огромна възможност да са го заплашили, че при овакантяване той нарушава своя контракт и няма да получи даже стотинка за присъединяване си. Така авансово уговореният му затлъстял хонорар ще остане просто една фантазия.

Съществува и версия, че продуцентите са го изчеткали по какъв начин без него сезонът няма да е задоволително забавен за феновете, както и че на открито той се радва на висока социална поддръжка, освен това – позитивна.

Днес абсурдът ще бъде излъчен с цялостните детайлности от грозната кавга. Мартин Карбовски се произнесе, че Нова тв неотложно би трябвало да спре мъката на Костова в къщата.

„ Настоятелно и с почитание бих желал да помоля управлението на Нова да приключи издевателството и унижението над Костова. Жената, която изпя най-красивите и нежни песни, е подложена на заличаване от малкия екран. Не мога да допускам, тази жена е обиждана на „ остаряла “, на нечистоплътна, на „ шемисепраиназвезда “ и най-грозното: „ катоеболнакаквоправитука “. Толерантността към гримьорите се трансформира в оскърбление към диабетиците и хората с високо кръвно. Това е срам “, изригна журналистът.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР