Таро картите крият много информация за това какви сме, какво

...
Таро картите крият много информация за това какви сме, какво
Коментари Харесай

Избери си ТАРО карта и виж какво значи това!

Таро картите крият доста информация за това какви сме, какво ни чака и какво може да споделят те за характера ни.
Изберете си карта от 1 до 8 и вижте какво споделя тя за вас!
 Най-проклетите черти в характера на 12-те ЗОДИИ Най-проклетите черти в характера на 12-те ЗОДИИ
Всеки човек има в себе си положителни и неприятни черти, които са част от характера му. Всяка зодия обаче си има една отрицателна линия, която побър...
Карта 1 и 4: Ако сте избрали тази карта, това споделя за вас, че сте доста внимателни в любовта и във всички значими решения, които взимате в живота. Не давате елементарно на другите да ви опознаят, разкривате малко от себе си и то на най-близките си хора. Важно за вас е да сте в естетика в себе си, с цел да сте в естетика и с хората към вас. Не обичате измененията, предпочитате в живота ви всичко да върви в права линия и когато се случи нещо ненадейно, това ви разклаща доста. Въпреки това успявате да се съберете и най-после всичко е наред.
Карта 2 и 3: Вие сте извънредно широкоскроени хора, които не обичате дребнавостите и предпочитате откривате и почтени връзки. Заобиколени сте с доста другари, обичате шумните компании и за вас няма нищо по-ценно от хората, на които можете да разчитате. В любовта сте склонни да простите доста и да обичате доживот. Предпочитате да имате огромно и щастливо семейство, вместо живот, цялостен с изкушения и флиртове, безмислени връзки и къси случки.
Карта 5 и 7: Вие сте доста хубави хора, с доста добра душа, само че постоянно ви се случват несправедливи неща, които не разбирате за какво все би трябвало да се падат на вас! Късметът след 33-тата ви година би трябвало да се обърне напълно във ваша изгода. В любовта сте доста недоверчиви, били сте наранени и не приемате нищо за чиста монета. Всеки нов човек в живота ви би трябвало да мине през огромни тествания, с цел да се потвърди. Не вярвате на всеки и с право! Знаете, че хората са доста подли и е значимо първо да ги опознаете, с цел да сте сигурни, че е малко евентуално да ви навредят.
Карта 6 и 8: Вие сте огромни приключенци! Обичате пътуванията, да опознавате света и живота към вас, да имате нови хора, с които да се запознавате и не обичате скуката. Предпочитате да нямате личен дом, а да можете да пътувате и живеете за малко на разнообразни места, само че постоянно да е вълнуващо и ново. В любовта също сте склонни да вярвате, че на човек не му е писано да има единствено една сродна душа, по тази причина не се притеснявате, в случай че някоя връзка не ви се получи. Знаете, че преди всичко сте вие, а по-късно индивидът до вас. В противоположен случай е допустимо да загубите себе си, с цел да се опитате да угодите на някой различен.
 Как да четете уликите на ориста Как да четете уликите на ориста
Странни неща се случват в живота на всеки човек. Всички тези странности, съгласно астролозите, по никакъв начин не са инцидентни. Много постоянно Вселенат...
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР