Таро карта Жрицата ще е определяща за събитията и емоциите

...
Таро карта Жрицата ще е определяща за събитията и емоциите
Коментари Харесай

Карта Таро за деня, 18 януари

Таро карта " Жрицата " ще е определяща за събитията и страстите ни в деня на 18 януари 2021 година. Тя вещае смяна във възгледите ни за живота. Арканата се свързва с намирането на мира и отдръпване от забързаното всекидневие.
На този ден доста от нас ще имат желанието да се усамотят в спокойна конюнктура, само че не с цел да подредят мислите си, а просто с цел да се насладят на тишината за известното време. Решението на въпросите, които ни вълнуват, ще пристигна от единствено себе си, само че по-късно.
Тази карта се управлява от здравния разсъдък. Под нейното въздействие човек става по-уверен в себе си, развива своята вътрешен глас.
Върховната жрица може да предскаже и проблеми, които пораждат ненадейно.
Ето какво въздействие ще окаже тази аркана върху другите сфери на нашия живот.
Любов и взаимоотношения
Арканата се свързва с тайната обич, неизразените усеща и платоничните връзки.
 Тези зодии скоро ще се помирят с някогашните си Тези зодии скоро ще се помирят с някогашните си
Животът на всеки един от нас ще се промени през 2021 година. Но представителите на някои зодии би трябвало да са подготвени за непредвиден поврат в...
На този ден може да бъдете обзети от чувството за самотност, което е обвързвано с аскетизъм и мистичност.
Мъжете може да имат проблеми във взаимоотношенията с противоположния пол, до момента в който дамите може да имат липса на предпочитание за интимна непосредственост.
Работа и финанси
В деня на 18 януари триумф ще имат хората, занимаващи се с научна активност и обучение. Просто не е нужно събитията да се форсират.
Във финансово отношение са вероятни проблеми за тези, които не преценяват разноските си със своите доходи.
 Зодиите, които обичат природата с цялото си сърце Зодиите, които обичат природата с цялото си сърце
Има хора, които доста обичат да прекарват времето си измежду природата. Те са мощно привлечени от нея и обичат да бъдат измежду растения. Тез...
Здраве
Възможно е утежняване на депресивните положения и недоволства, свързани с женски болести.
Съвет за деня:
Карта " Жрицата " демонстрира, че човек би трябвало да слуша вътрешния глас и да работи съгласно обстановката. На този ден е добре да разчитате на интуицията си. Не бива да търсите пояснения и оправдания за това, което не желаете да приемете.
Останете сами със себе си, говорете с вътрешния си глас. Не забравяйте да проявявате добрина към хората към вас. Запазете мозъка и възприятията си чисти. Не е нужно да бъдете инициативни в делата си, по-добре е да забавите темпото. Картата може да подсети на човек, че е не запомнил за нещо значимо.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР