Търговският регистър отказа вписването на рокадите в МБАЛ „Св. Мина”,

...
Търговският регистър отказа вписването на рокадите в МБАЛ „Св. Мина”,
Коментари Харесай

Гаф! Търговският регистър отказа да впише рокадите в МБАЛ „Св. Мина”, прегласуват ги

Търговският указател отхвърли вписването на рокадите в МБАЛ „ Св. Мина”, които бяха гласувани на последната сесия на Общинския съвет. Тогава общинарите гласоподаваха освобождението на проф. Петър Петров и краткотрайно назначение на икономиста Мария Горева. Оказа се обаче, че има неточности в решението на локалния парламент, което е импортирано в Търговския указател. Те са свързани с имената и персоналните данни на проф. Петров и Мария Горева. В тях не участвали задачите имена и ЕГН-тата им. Поради това юристът на лечебното заведение е получил напътствие по какъв начин да се поправя решението.

Така към днешна дата шеф на лечебното заведение към момента се води проф. Петров. В четвъртък общинарите ще прегласуват решението и по-късно рокадата ще бъде може да бъде осъществена.

На последната сесия над два часа продължиха дебатите по промяната на проф. Петров. В залата бяха пристигнали и лекари от лечебното заведение, които застанаха зад него. Според Петров той става жертва на политически скрит план и е първият шеф от последните 10 години, който вади болничното заведение до облага.

Според шефа на отдел „ Здравеопазване” доктор Калин Калинов обаче, в случай че ръководството на общинската болница продължи по същия метод, то тя до няколко месеца ще банкрутира. Повече по проблема в линка:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР