Търговски , собственост на израелска компания, беше нападнат днес близо

...
Търговски , собственост на израелска компания, беше нападнат днес близо
Коментари Харесай

Поредна атака срещу израелски кораб, подозират Иран

Търговски, благосъстоятелност на израелска компания, беше атакуван през днешния ден покрай пристанището Фуджейра в Обединените арабски емирства, заяви Ройтерс.
В публична заповед на свързаната с " Хизбула " " Ал Кайда " се оповестява, че израелският транспортен съд " Хиперион Рей " е бил нападнат край крайбрежията на Фуджейра, като се прибавя, че израелският канал 12 е удостоверил случая. Той твърди, че ирански удар е предизвикал дребна вреда на плавателния съд. Атаката против търговски транспортен съд е третата против израелски кораби през последните два месеца, напомня БГНЕС.
 Иран: Инцидентът в Натанз е „ нуклеарен тероризъм “ Иран: Инцидентът в Натанз е „ нуклеарен тероризъм “
В писмо до генералния секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш външният министър на Иран Джавад Зариф съобщи, че блокадата на работата на съоръже...
Източници от израелските отбранителни сили, както оповестява ливанският „ Ал Маджадин “, са удостоверили, че корабът, който отчасти е благосъстоятелност на израелския предприемач Рамиа Унгара, е бил атакуван и са декларирали, че са сигурни, че Иран стои зад офанзивата. Корабът е благосъстоятелност на израелската компания Ray Shipping, същата компания, която е притежател на плавателния съд, потърпевш от следващата офанзива през февруари. Нападението е осъществено в интернационалните води, евентуално от безпилотен уред или ракетен удар, споделиха те.
Наличните данни на MarineTraffic.com демонстрират, че „ Хиперион “, плаващ под флага на Бахамите, е спрян край крайбрежията на Фуджейра. Някои израелски и арабски медии оповестяват, че корабът е бил ударен от „ иранска ракета “. До момента Иран не е реагирал на обвиняванията. Атаката се случи ден откакто Техеран даде обещание да отмъсти на Израел за " саботажа над нуклеарното му оборудване в Натанз ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР