Търговище. Старейшини ГЕРБ-Търговище проведоха семинар на тема ПП ГЕРБ като

...
Търговище. Старейшини ГЕРБ-Търговище проведоха семинар на тема ПП ГЕРБ като
Коментари Харесай

Старейшини ГЕРБ-Търговище проведоха семинар на тема „ПП ГЕРБ като основен гарант на сигурността за функциониране на държавата“

Търговище. Старейшини ГЕРБ-Търговище организираха семинар на тематика „ Политическа партия ГЕРБ като главен поръчител на сигурността за действие на страната “. Това оповестиха от пресцентъра на партията. На форума участваха националният представител доктор Венка Стоянова, регионалният ръководител на СГЕРБ доктор Никола Найденов, членове на структурата от област Търговище.
Участниците в семинара дискутираха районните политики на държавното управление, образованието, пенсионната промяна, идното Българско председателство на Съвета на Европейски Съюз. Народният представител доктор Венка Стоянова показа, че при започване на август, Министерски съвет е одобрил Управленската стратегия за държавното управление, като документът обгръща 20 области, за които са набелязани 65 целта и 902 ограничения. Д-р Стоянова акцентира, че главната цел на държавното управление е реализиране на по-висок витален стандарт, посредством партньорство с бизнеса, жителите и обществените сътрудници. Тя показа главните цели в програмата, измежду които повишение на приходите на пенсионерите посредством повишение на минималния размер на пенсията за застрахователен стаж и възраст; понижаване на административната тежест върху бизнеса и жителите и основаване на по-добри условия за икономическа и капиталова дейност; удвояване на учителското заплащане до края на мандата; основаване на нов ред за гонене на корупцията и противопоставяне на престъпността; ограничение на отрицателните демографски тенденции; гарантиране на енергийната сигурност на страната. Сред задачите на държавното управление е и построяването на съвременна и безвредна пътна инфраструктура. Д-р Стоянова изясни, че се работи интензивно по построяването на Автомагистрала „ Хемус “, която е от голяма важност за развиването на района и без нея няма по какъв начин да бъдат привлечени вложители.
В края на семинара, членовете на СГЕРБ направиха доклад на своята активност и показаха идните си цели.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР