Търговете за продажбата на общинските части на Транспортна болница се

...
Търговете за продажбата на общинските части на Транспортна болница се
Коментари Харесай

Провал в търга на болницата за 7 млн. лева, с които да се спаси бюджета на Пловдив

Търговете за продажбата на общинските елементи на Транспортна болница се провали. След като  Здравко Димитров пусна обявленията за наддаването на двата парцела, нито един участник не се е явил на наддаването на 23 октомври.
Прочетете още
Местният парламент реши в двата търга за незавършения корпус на лечебницата на ул. " Колхида " с очевидно наддаване на могат да вземат участие единствено академични лечебни заведения на територията на Община Пловдив. Нито една от лечебните заведения обаче не е подала документи за присъединяване.

Единият търг бе за парцела от 415 кв.м,  която начална цена е 369 хиляди лв..  Вторият парцел бе част от 7-етажна постройка със застроена повърхност от 1255 кв.м, с начална цена от 6,3 млн. лв..  Депозитът и за двата търга е от 30%, а стъпката за наддаване е 2000 лв..

Продажбата на двата парцела трябваше да запълнят дупката в бюджета на Община Пловдив в раздела за доходи от благосъстоятелност.  Това е едно от перата, които изостават най-вече при събирането на приходи.  

С този неуспех то дупката в бюджета ще бъде още по-голям, а Община Пловдив върви към рекорден недостиг, който ще установи новият кмет.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР