Тара Рийд може да бъде запомнена завинаги с впечатляващата си

...
Тара Рийд може да бъде запомнена завинаги с впечатляващата си
Коментари Харесай

Тара Рийд е готова за голяма промяна в ролята, след като феновете я видят „истинска“ и „различна страна“

Тара Рийд може да бъде запомнена вечно с впечатляващата си роля на Вики Латум в емблематичния франчайз „ Американски къс “. Въпреки това, тя е подготвена да излезе от стандарта за вълнуващи функции, които предстоят.

Повече от 20 години изминаха от първото издание на извънредно известния франчайз и почитателите към момента хапят за оригинала гласове, с цел да се съберем още веднъж. Сега, когато приказва за своето минало, настояще и бъдеще, Тара подразни Огледалото, като сподели, че може да е на картите. Въпреки това, в този момент на 48, русата хубавица упорства, че също е разчувствана да се отдръпна от ролята, която й оказа помощ да завоюва името си, и има голям брой планове, които чака с неспокойствие.

Говорейки с Mirror, Тара разкри: " Захващаме се с доста неща. Сега продуцирам неща и продаваме книги на търг и знаете ли, просто се случват доста неща. Наистина е ужасно и е вълнуващо. Знаете ли, мисля, че ще вижте, че към този момент не съм дете. Така че към този момент не съм американски къс. На 48 години съм. Израствам в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР