Тъпа постъпка, виновен съм - така баскетболният треньор Константин (Тити)

...
Тъпа постъпка, виновен съм - така баскетболният треньор Константин (Тити)
Коментари Харесай

Тити Папазов: Тъпа постъпка, виновен съм

" Тъпа постъпка, отговорен съм " - по този начин баскетболният треньор Константин (Тити) Папазов коментираслучая,при който " опитал да подстриже " своя някогашна другарка, оповестяват от.

Папазов уточни, че тиражираните години на потърпевшата не са 16, а 19 година, а историята е от 1995 година

Той добави, чене е трябвалода описа за случилото се в подкаста на Йонислав Йотов-Тото " в шеговита форма ". " Това е офанзива, само че е безусловно заслужена ", сподели Папазов.

По думите му година след случая той и момичето са стоплили връзките си. " Чуваме се на нейни рождени дни. Но не е правилно, че е била заключена с белезници. Всичко стана за 15 минути и тя си потегли ", изясни треньорът.

" Разкайвам се, само че е след дъжд качулка. Виновен съм, не мога да се оправдая. Нося си кръста. Ако това го бе направил Пенчо Иванов, нямаше да се приказва, само че аз съм обществена персона ", разяснява още Тити Папазов.

Той дефинира постъпката си като " невиждана дивотия ", и добави, че за жалост, не може да върне времето обратно. " Не желая да наподобявам като светец, само че казусът се преекспонира ", добави баскетболният треньор.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР