Taoiseach Лео Варадкар каза, че е оптимист“, че ще бъдат

...
Taoiseach Лео Варадкар каза, че е оптимист“, че ще бъдат
Коментари Харесай

Варадкар е „оптимист“ относно възстановената изпълнителна власт на Северна Ирландия

Taoiseach Лео Варадкар сподели, че е „ оптимист “, че ще бъдат положени „ същински старания “, с цел да се подсигурява, че възобновената изпълнителна власт на Стормонт ще се оправи с на практика проблеми, пред които са изправени хората в Северна Ирландия.

Приветствайки възобновяване на Асамблеята и изпълнителната власт на Северна Ирландия предишния уикенд, господин Варадкар сподели, че това дава „ възобновена вяра “ за съдействие при компликациите в здравните услуги и разногласията за възнаграждение в обществения бранш.

Въпреки това., той сподели, че е имало пропуснати благоприятни условия в границите на двугодишния интервал, през който изпълнителната власт не е функционирала.

Бойкотът на DUP на основните институции на Stormont в символ на митинг против комерсиалните съглашения след Брекзит завърши в събота след нов съглашение с държавното управление на Обединеното кралство.

Говорейки в четвъртък, господин Варадкар сподели, че има вяра, че „ са научени уроци “ и има „ доста положителни неща религия ” сред новите изпъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР