Танцьорът Наско Месечков проговори за наглата кражба, на която стана

...
Танцьорът Наско Месечков проговори за наглата кражба, на която стана
Коментари Харесай

Апаши обрали Месечков, докато спи

Танцьорът Наско Месечков проговори за наглата кражба, на която стана жертва преди време. „ Не е прелестно. Бяхме си у дома с децата. Влезли са до момента в който спим. Когато се събудиш към 6 часа и осъзнаеш, че някой е бил до леглото ти, не е приятно”, описа той пред Нова телевизия.

Инцидентът е станал преди 2 седмици. Апашите били толкоз нагли, че след дома на Месечков се трансферирали на прилежащата къща. Оказва се, че фамилията на хореографа не за първи път става жертва на нахлуване.

„ Като дребна крадци са били у дома, до момента в който спяхме”, споделя брачната половинка му Кремена. Охранителна компания пази къщата на Месечков, камери следят всяко едно кътче. Но крадците не се смущават. „ Проникнали са през дограмата. Майка ми, която беше на посетители, чула шума, само че помислила, че е огромното дете. Тя обаче ги тормозила и те бързо се пренесли на прилежащата къща”, описа още Месечков.

Липсват техника, пари и скъпи движимости. Взели са също облекла и долни дрехи.

„ Групите в региона се знаят, само че няма по какъв начин да се заловен. Те не оставят следи”, добави той.

„ От този случай 24 часа аз съм защитата. Ставам измежду нощ, вардя... Стоя, следя си камерите, въпреки всичко имаме деца”, сподели още Месечков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР