Танцьорът Калоян Димитров – Балан, който нашумя покрай участието си

...
Танцьорът Калоян Димитров – Балан, който нашумя покрай участието си
Коментари Харесай

Калоян От „фермата“ Трогна С Личната Си История

Танцьорът Калоян Димитров – Балан, който нашумя около присъединяване си във „ Фермата “, разплака феновете с самопризнание за починалия си татко довечера в предаването. Родителят му умрял, когато Калоян бил дребен при трудова акцидент, само че и в този момент синът му усеща поддръжката му.

Досега Балан не е излизал на арената за дуели, само че зачестилите кавги във фермата го накараха да обещае пред себе си, че ще играе почтено в връзките си с останалите фермери, с цел да не го е позор да ги гледа на финала.

„ Когато удари моят час да изляза на арената, ще дам цялото си сърце татко ми, който го няма сред живите, да се гордее с мен. Аз съм религиозен човек и знам, че ще ме гледа отнякъде. Не го помня, нямам препоръки от него. Мисля за него много постоянно, само че този формат е подобен, че търсиш нещо, което да те крепи, с цел да вървиш напред “, показа Калоян във видеодневниците в хитовото риалити.

Той изясни, че не желае успеха непременно даже при 100 000 лв. премия, а значимото е да стигнеш до там почтено. „ Смисълът на това предаване не е да креташ до финала и да вземеш едни пари “, добави Калоян, който много постоянно е подценяван като любимец във „ Фермата “ 3.

Градското момче обаче към този момент изненада със забележителни умения в селската работа, защото постоянно оказва помощ на баба си и дядо си. Той беше и единственият, който изяви предпочитание да оказва помощ на Гечо да заколи агне, от което всички ядоха, само че на никой не му се влизаше в спор с вегетарианците, написа Блиц.

Иначе измежду хилядите си почитатели в мрежата, влогърът Калоян е прочут като родния Джъстийн Бийбър, защото години наред е копирал имиджа му. От няколко години обаче танцьорът е скъсал с този облик и търси личното си лице.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР