Танковете са без алтернатива, за да може Украйна да постигне

...
Танковете са без алтернатива, за да може Украйна да постигне
Коментари Харесай

Тодор Тагарев: Танковете са без алтернатива, за да бъде победена Русия във войната

Танковете са без конкуренция, с цел да може Украйна да реализира предимство във войната. Ген. Залужни уточни тъкмо какъв брой танка са му нужни – 300. Ще се съберат може би към 200, само че на Украйна ще са и нужни още танкове. Така че, вратата остава отворена и за нас. Това е основен миг, разяснява в студиото на Нова ТВ някогашният боен министър е специалист Тодор Тагарев.

По думите му тези танкове ще ги забележим на фронта след три до шест месеца.

Западът осъзна, че не би трябвало да си пази своята техника и оръжия, а да помогне на Украйна, с цел да реализира триумф в тази война. Вече не приказва за недостиг – това е разбрано към този момент на политическо равнище, посочи Тагарев.  

Според някогашният боен министър сега има застой на фронтовата линия. Русия понася огромни загуби, само че не дава превес и на Украйна. Окупаторите не престават да убива хора и да разрушава градове, само че това не може да продължава безпределно. (…) В същото време Украйна е споделила, че желае да освободи всички окупирани територии, с цел да възвърне своята териториална целокупност. Затова всички приказки на Кремъл за ескалация на спора от Запада имат на първо място агитационен темперамент. Мисленето подари на съветското население към този момент се обръща, разяснява Тодор Тагарев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР