Тънкият момент идва от обстоятелството е, че заместник-министрите са от

...
Тънкият момент идва от обстоятелството е, че заместник-министрите са от
Коментари Харесай

Ето как Петков и Лена управляват държавата

Тънкият миг идва от събитието е, че заместник-министрите са от същите партии, т.е. Петков няма негови министри, които да продължат работата на държавното управление. Това сподели политологът Слави Василев пред Нова нюз. Според него това е последният път, когато Кирил Петков ще бъде министър председател.

" Политическа партия се държи като класна, която не е удовлетворена от държанието на учениците си. Истина е, че имаха тресчици за дялане и първото им попадане в Народно събрание е провал за Има Такъв Народ, само че първото попадане на Политическа партия в Народно събрание е провал още веднъж ", сподели той.

" Петков излиза от съвещание, взима си телефона и написа на Лена Бориславова какво да прави. Всички в Народно събрание знаят, че е по този начин, най-малко тези, които са били в председателски препоръки. Тези си мислеха, че ще ръководят страната като IT компания и неуспехът е цялостен ", разкри Василев.

Според него в тази обстановка може би антикорупционното законодателство няма да роди нищо.

" Чака ни лято пред тв приемника. Предсрочни избори ще има и Политическа партия в никакъв случай повече няма да са първа политическа мощ. Това не взема решение въпроса дали смяната ще отиде в различен персонаж или ще се върнем към Борисов, който ще ни ръководи с пурата от джипа. Дано президентът и Стефан Янев намерят друго решение ", приключи той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР