Тъмносиният ген. Атанасов „изми срама от челото” на ДБ, като

...
Тъмносиният ген. Атанасов „изми срама от челото” на ДБ, като
Коментари Харесай

Историческо: Зеленски прегърна ген. Атанасов, върна му десните фенове

Тъмносиният ген. Атанасов „ изми срама от челото” на Демократична България, като отиде в Киев дружно с премиера Кирил Петков. Лидерът на ДСБ гордо застана един до друг с президента Володимир Зеленски, който го прегърна приятелски и жестът бе запечатан с историческа фотография, популяризирала се с голяма експедитивност измежду десните симпатизанти в обществените мрежи.

„ Браво, това е исторически миг. България този път е от вярната страна”, „ Благословени да сте, изкарвате страната от болшевишкото блато”. Това са единствено част от екзалтираните мнения под фотото.

„ Вие пишете история, ген. Атанасов!”, зарадваха се десните гласоподаватели.

Решението на тъмносиния началник да отиде на място, в сърцето на войната, в действителност се оказа повратна точка за гласоподавателите, които доскоро остро подлагаха на критика Демократична България за закъснялата позиция за трагичната обстановка с Украйна.

Десните почитатели подлагат на критика ДСБ и Демократична България за това, че не престават да крепят една „ срамна коалиция” с Българска социалистическа партия, които са твърдо срещу военната помощ за Киев. Мнозина даже се заканиха, че в случай че Демократична България продължава да се снишава и да се преценява с комунистите в управническия съюз, няма в никакъв случай повече да гласоподават за тях.

След историческата задача обаче, откакто видя и показа гледката от ужаса на войната, Атанасов несъмнено бе оправдан и от своите.

За първи път от доста време не се срамим, обявиха и членове на ДСБ, които неведнъж споделиха, че вървят с наведени глави поради съюза на тъмносините с левицата.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР