Тъмна гланцирана кухня Тя си струва, само ако сте готови

...
Тъмна гланцирана кухня Тя си струва, само ако сте готови
Коментари Харесай

Най-големите грешки при ремонта на кухнята

Тъмна гланцирана кухня

Тя си коства, единствено в случай че сте подготвени да се превърнете в плебей на чистенето ѝ и да свикнете с концепцията, че те в никакъв случай няма да бъдат толкоз лъскави и чисти, както са били първоначално.

Те наподобяват ужасно, само че са пъклен непрактични в всекидневието.

Всяко ваше допиране ще оставя отпечатък на вратата, пръските от мазнината ще се трансфорат в бели петна.

Липса на порти

Когато няма врата, това прави кухнята по-модерна и просторна. И от време на време това е наложително и човек би трябвало да се приспособява, което не е кой знае какъв брой елементарно.

Не забравяйте, че неналичието на врата ще носи към вас всяка една миризма от кухнята, както и всеки тон от миялната или мивката.

Също по този начин се подгответе за обстоятелството, че през зимата ще ви е много по-студено, поради по-голямото пространство което би трябвало да сте стопля.

Мивка до прозореца

За доста хора е хубаво и уютно да имат прозорец то мивката, който да пропуща естествена светлина, а и разрешава, до момента в който миете чиниите да гледате на открито, вместо в стената.

Недостатъците са обаче, че прозорецът ви постоянно ще бъде замърсен. Освен това, в случай че до момента мивката и прозорецът са били на разнообразни места или въобще нямате прозорец, сходен ремонт може да жертва доста повече, в сравнение с можете да си визиите.
Нещата в кухнята, които съхраняваме погрешно
1. Ножове Хвърлените в чекмеджето ножове могат да ви порежат и да повредят острието на ножа, тъй като когато острието се удря в нещо, ко...
Прочети повече
Стъклена маса

Стъклените мебели са красиви и наподобяват по-леки от другите, само че въобще не са практични.

Чупят се доста по-лесно, а петната върху тях личат и от километри и се появяват като че ли от нищото.

Също по този начин могат да се напукат даже от доста парещ съд.

Открити лавици
7-те най-чести неточности, които позволяваме при правенето на сладкиши
Дори и да се мислим за доста виртуозни в кулинарията, на всеки от нас му се е случвало да се провали при печене на сладкиши и сладкарск...
Прочети повече
Те прибавят прелест и лекост в интериора, защото всяко нещо на тях, наподобява като част от декорацията.

Но почистването може да бъде същински призрачен сън. Ежедневно би трябвало да бъдат мити и почиствани, тъй като в противоположен случай до 3 дни ще са потънали в прахуляк.



Тъмен под

Тъмният под наподобява доста ефектно и контрастирайки с всички други цветове, ги прави доста по-ярки, само че за сметка на това ще ви се наложи да го почиствате доста по-често.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР