Тами Ейбрахам е продукт на прочутата юношеска система на Челси,

...
Тами Ейбрахам е продукт на прочутата юношеска система на Челси,
Коментари Харесай

Тами Ейбрахам: В Челси бях само момчето от академията

Тами Ейбрахам е артикул на фамозната юношеска система на Челси, като в последна сметка имаше 30 гола в 82 мача за " сините ". Той обаче не съумя да се трансформира в първи избор за номер 9 и напусна за ново предизвикателство в Рома през 2021 година, което му разреши да потвърди цената си отвън хипотетичната зона на комфорт.

" Станах по-уверен и научих доста за себе си. В Челси бях прочут като " играчът от академията " и мисля, че идвайки тук осъзнах, че е време да изявя личността си и да покажа на света какво мога. Беше необикновено преживяване да научиш за друга просвета и да видиш друга област от живота. Това е нещо, което ще оценявам още повече, когато се обърна обратно, когато кариерата ми завърши ", показа Ейбрахам.

" Треньорът очаква от мен да работя крепко, да подвигам духа на моите моите съотборници и почитателите и тогава играя най-хубавия си футбол. Моуриньо е индивидът, който обича да се концентрира върху идната игра и в случай че мислите прекомерно надалеч напред, пропускате основна информация и елементи. Беше добър сезон и се надяваме, че можем да спечелим трофей в неговия край ", добави нападателят.

Рома е в търсене на европейско отличие през този сезон, до момента в който се подготвя да се изправят против Байер Леверкузен на полуфиналите на Лига Европа, а Ейбрахам ще се надява да има ефективно присъединяване в тези срещи и да помогне на тима си да се класира на край.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР