Тамара Екълстоун е родила второто си дете преди седмица, като

...
Тамара Екълстоун е родила второто си дете преди седмица, като
Коментари Харесай

Тамара Екълстоун е родила втора дъщеря - slava.bg

Тамара Екълстоун е родила второто си дете преди седмица, като съумя да резервира бременността си в цялостна загадка от медиите. Бащата на Тамара – милиардерът Бърни Екълстоун е разкрил, че тя и брачният партньор ѝ Джей Рътланд са посрещнали бебето предходната седмица в Швейцария.

Бърни, който скоро ще навърши 90 години, показа че дребната Серена към този момент има специфична връзка със своя чичо (неговия наследник Ейс), защото двамата са родени в същата болница в региона на Берн.

Ейс се роди през юли и е първото дете на 89-годишния Бърни от 44-годишната му брачна половинка Фабиана Флоси. Той е и единственият наследник на Бърни, който има три дъщери от предходни бракове – Дебора, Тамара и Петра Екълстоун.

Щастливият дядо удостовери новината за нейното раждане от вкъщи си в Гщаад в швейцарските Алпи с думите: „ Развълнуван съм, че станах дядо още веднъж. Тамара роди момиченце преди седем дни в същата болница, в която се роди синът ми. “

Бившият началник на Формула 1, чието благосъстояние се прави оценка на 3,3 милиарда $, споделя пред Mailonline, че Серена и чичо й Ейс без подозрение ще бъдат най-хубави другари.

Тамара и Джей към този момент имат една щерка София, на която споделят Фифи. Тамара провокира дискусия измежду медиите в Обединеното кралство, откакто призна, че е кърмила София до 4-тата ѝ годинка и че счита това за нещо напълно обикновено.

Бърни е дядо на пет внучета и има едно правнуче. Най-малката му щерка – Петра има три деца.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР