Там е открито голямо количество оръжие и боеприпаси Полицията в

...
Там е открито голямо количество оръжие и боеприпаси Полицията в
Коментари Харесай

Извънредно от Сърбия: Арестуваха касапина Урош Б., ето какво намериха във вилата му

Там е намерено огромно количество оръжие и муниции

Полицията в Сърбия е арестувала 21-годишен мъж покрай Крагуевац, оповестява RTS. Тази нощ той е стрелял, умъртвил е осем души и ранил още най-малко 13 в три села край Младеновац на юг от Белград при поредна всеобща пукотевица в Сърбия. Бащата на обвинения е боен.

Стрелецът е разкрил огън с автоматизирано оръжие от движеща се кола, с която избягал. Той е подбирал жертвите си на случаен принцип. По информация на локални медии в колата, от която се е стреляло, е имало още двама души.

На място има близо 100 полицейски автомобила, докарани са и полицейски кучета. Около 600 чиновници на полицията издирваха килъра от Младеновац през нощта. На място има и служби за незабавна и спешна помощ, както и термовизионни дронове, т.е. съоръжение за нощно търсене.



Един от убитите при ужасяващото закононарушение е открит от майка си в двора на учебното заведение. Той излязъл вечерта от вкъщи си, с цел да се срещне с приятелите си в двора на учебното заведение. Тъй като не отговарял на телефона на майка си, която настойчиво му звъняла, тя слязла и намерила сина си оцапан с кръв на скамейка. Съседи описват, че килърът бил проблематичен и си личало, че, както се споделя, нещо не му е наред.

" Посред зима отиваше по къси панталони и тениска да кара мотора си ", описват съседи. Към момента е претърсена вилата на обвинения край блокираните села. Там е намерено огромно количество оръжие и муниции. Стрелбата се случва по-малко от 48 часа откакто 13-годишно момче простреля девет души в учебно заведение в Белград.

Министерството на здравеопазването приканва жителите, че има потребност от кръводарители за ранените при стрелбата.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР