Талисманите съществуват от дълбока древност и се срещат във всички

...
Талисманите съществуват от дълбока древност и се срещат във всички
Коментари Харесай

Сребърни талисмани за привличане на любов

Талисманите съществуват от дълбока античност и се срещат във всички познати култури. Днес талисманът се приема като предмет, който носи на притежателя си благополучие, триумф, обич, когато е изработен съответно за някой човек и силата му е съгласувана с тази на притежателя му.

Обикновено талисманът е украшение, което се носи непрекъснато. Прави се от разнообразни материали, доста постоянно от благородни, с цел да бъде дългогодишен.

Талисманите от сребро са изключително настоящи, тъй като сребърните бижута имат необикновено необятно приложение, надалеч надхвърлящо потреблението им за декорации.

Сребърните талисмани - благосъстояние от приложения

Среброто е измежду най-предпочитаните благородни материали за произвеждане на бижута в днешно време поради красивите форми, които приема след обработка и поради лечебните му качества, дължащи се на антибактериалните свойства на материала, които се дължат на следите от обикновено сребро, останали върху повърхността след обработката.

Като натурален антибиотик среброто предотвратява инфекции, облекчава болестния синдром, има антимикробни свойства. В директен контакт с кожата то се всмуква в кръвния поток и циркулира в тялото.

Ето за какво сребърните бижута оказват помощ при доста здравословни проблеми, трансформирайки се последователно от лечебно средство в амулет за отбрана и привличане на позитивни сили към притежателя си.

Сребърните бижута като вълшебен талисмани за обич

 Сребърни талисмани за привличане на обич

Среброто от дълго време е считано за магически метал. Приложението му в талисмани идва напълно естествено на първо време за лекуване, а след това и за отбрана. Много хора имат вяра, че непрекъснатото носене на сребро като амулет развива шестото възприятие и оказва помощ за напредване на събитията, които биха били неподходящи и заемането на тяхното място от плодотворни и носещи позитивно въздействие събития.

За разбиране на среброто като вълшебен амулет оказва помощ античната визия, че той е обвързван с култа към Луната и женския жанр. Вярвало се е, че жена, която носи сребро, получава нов източник на презареждане на женската сила. Пряката връзка с любовта е напълно явна.

Затова сребърните талисмани за обич се считат за доста мощни и са изключително известни. Може да се срещнат всевъзможни хрумвания - сребърно украшение във форма на сърце и с висящо към него ключе като знак на безконечната обич, която дадена един път, остава жива вечно. Сребърни гривни, символизиращи мъжкото и женското начало в тяхната безконечна симбиоза, разнообразни талисмани, представящи и майчината обич и доста други.

Какво дава на своя собственик сребърния амулет за обич

Освен че покачва любовната сила и притегля усеща на обич и споделеност, сребърният амулет лекува тялото и душата. Изцелява незабелязано неудовлетворението при несподелена обич и зарежда своя собственик с положителна сила.

Вижте още магични предмети за шанс в любовта.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР