Талисманът е много индивидуално нещо, което трябва да се избира

...
Талисманът е много индивидуално нещо, което трябва да се избира
Коментари Харесай

Талисман по дата на раждане: какво е това и как да се изчисли?

Талисманът е доста самостоятелно нещо, което би трябвало да се избира деликатно и точно. Да изберете признака, който ви подхожда, който ще донесе шанс и отбрана, ще ви помогне вашата дата на раждане. 
 
Как да го изчислим?

Трябва да съберете деня, месеца и годината на вашето раждане, с цел да получите едноцифрено число - число от 1 до 9. Например 05/11/1991 е 1 + 1 + 5 + 1 + 9 + 9 + 1 = 27, а в този момент 2 + 7 = 9 - това е цифрата 9, на което ще подхожда вашият талисман.

Декриптиране на изчисленията:

1.

За хората с номер едно като амулет са подобаващи предмети с кръгла форма - това се отнася както за бижута, по този начин и за всевъзможни други неща.

2.

За хора с такава фигура е подобаващ амулет под формата на чифт или двоен предмет.

3.

Собственикът на подобен код ще побере нещо под формата на триъгълник, също така равнобедрен. Гравирането на цифрата 3 също е добре пристигнало, тъй като е доста крепко. Избягвайте аления цвят на талисмана.

4.

Изберете нещо с четири ъгъла, като куб/кутия, кръст или книга.

5.

Символите във формата на звезда са подобаващи за хора с петица. Освен това цветовете със сини нюанси имат мощ за тази фигура.

6.

Ако имате цифрата 6, имате потребност от амулет, който ще бъде доста прелестен на досег и също по този начин би трябвало да се свързва с значим ден от живота ви.

7.

Хората с този код се нуждаят от нещо с цифрата седем: номер на кола или телефон, гравиране върху обичаното им нещо.

8.

Вашият амулет би трябвало да е без остри ъгли. Имате максимален избор от амулети за себе си - съвсем всичко, което желаете да напълните със мощ, ще ви помогне и отбрани.

9.

На хората с цифрата 9 носят шанс стайно растение или домакински любим. Колкото повече се грижите за тях, толкоз повече сила ще дадат в отговор и по този начин ще ви изпълнят.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР