Талантливият певец Денис Теофиков не е между живите, но двете

...
Талантливият певец Денис Теофиков не е между живите, но двете
Коментари Харесай

Тайните на Денис Теофиков: Любов и раздор между бивша и настояща

Талантливият артист Денис Теофиков не е сред живите, само че двете му огромни любови не престават да се карат и да потвърждават коя е имала по-голямо значение за него. Бившата му другарка Десита пусна техен дует, който по този начин и не е видял бял свят приживе, което ядоса последното му гадже - гримьорката Алекса. 

Минути след премиерата на " За малко " на Десита и Денис, гримьорката се включи с няколко сторита, с които дава ясно да се разбере, че певицата не е значела нищо за починалия реализатор. Включи се женската завист, която не знаем до каква степен ще стигне. 

 undefined

" Няма смисъл от думи и фукане! Всичко е повече от ясно ", написа Алекса и качи фотография на Теофиков, на който се вижда татуирана на пръста на ръката му буквата " А ". С това гримьорката желае да покаже, че тя е любовта на живота на Денис. 

Алекса се нервира, че Десита е добре призната от фамилията на Теофиков, до момента в който за нея били твърдо срещу и даже на погребението му тя подвигна заплашителен панаир и хвърляше обвинявания върху неговите родители. Те не са били съгласни с дружбата му с Алекса, което я е озлобило още повече. А една от версиите за гибелта на младото момче е, че се е хвърлил от блока след скандал с нея. Тази тайнственост по този начин и не се разгада, което не дава и момент покой на родителите му.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР